Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی رئوفی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی، در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی در خصوص برگزاری استارتاپ‌های مذهبی – اسلامی گفت: ضرورت برگزاری استارتاپ‌ها در حوزه‌های مختلف بر کسی پوشیده نیست چراکه با استفاده از این ظرفیت می‌توانیم ابعاد و زوایای در اختیار را ارتقا بخشیم.
وی برضرورت توجه به استارتاپ‌های مختلف به ویژه اسلامی - مذهبی تأکید کرد و با بیان این نکته که دانشجویان خلاق و مبتکر می‌توانند در این حوزه جدی ورود پیدا کنند‌، تصریح کرد: استارتاپ‌هایی که در زمینه کارآفرینی اسلامی فعالیت دارند به صورت پیش‌رویداد در حال برگزاری هستند، امید است این استارتاپ‌ها در استان به صورت کاربردی و عام باشد تا بتوانیم آن را به صورت سراسری در کشور گسترش بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم نشر فرهنگ غنی اسلام در جهان
رئوفی اظهار کرد: خدمات ارائه شده باید به‌ گونه‌ای باشد تا محصولات فرهنگی اسلامی ما در جهان نشر داده شود. ما دارای فرهنگ غنی و قابل انتقال به کشورهای مختلف جهان هستیم، باید از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده کرد. اسلام دارای ابعاد مختلفی است که اگر هرکدام به درستی منتقل شود می‌تواند در جهان اثرات شگفت‌انگیز بگذارد.
این مقام مسئول فرهنگ اهل‌بیت علیهم‌السلام را یکی از گزینه‌های کاربردی و مورد توجه خواند و اظهار کرد: ایران دارای پیشینه اسلامی است و با توجه به شیعه بودن مردم نشر فرهنگ دینی اسلامی در اولویت قرار دارد. باید در این زمینه نرم افزارهایی طراحی شده و توسط کارآفرینان حمایت شود تا فرهنگ شیعه را به دنیا معرفی کنیم و تفکرات اشتباهی که در مورد شیعه وجود دارد را خنثی کنیم.

توسعه استارتاپ‌های اسلامی به گسترش فرهنگ تشیع کمک می‌کند
وی ادامه‌ داد: توسعه استارتاپ‌های مذهبی و فعالیت کارآفرینان در این حوزه و طراحی نرم‌افزارهای اثرگذار به توسعه و گسترش فرهنگ تشیع کمک می‌کند. مبانی دینی ما و ادعیه‌ها دارای مضامین بلندی است که می‌تواند در جهان نشر داده شود، برخی کشورها از این مضامین عالی تجارت دیگری را مطرح می‌کنند لذا ما نیز می‌توانیم در این زمینه وارد عمل شویم.
رئوفی تصریح کرد: برخی کشورها در بخش غذای حلال وارد شدند، استان مرکزی با توجه به صنعتی بودن می‌تواند در این بخش ورود جدی داشته باشد و زوایای این حوزه را به طور کامل پوشش دهد. ما می‌توانیم در زمینه‌های اسلامی کارآفرینی‌های خوبی داشته باشیم و مبانی را به دیگر کشورها همچون کشورهای اسلامی منطقه که از نظر فرهنگ بیشتر به ما نزدیک هستند انتقال دهیم.
وی از قرآن و دعاهایی همچون مکارم اخلاق، دعای ابو حمزه ثمالی، دعای کمیل و ... به عنوان گزینه‌های تبیین فرهنگ شیعه در جهان نام برد و گفت: با استفاده از طراحی نرم‌افزارهای اثرگذار می‌توان تفکر ناب شیعی و تفاسیر موجود را در جهان ترویج داد. طراحی نرم‌افزارهایی با این ظرفیت اقدامی بسیار ارزشمند است که اگر کلید بخورد اثرات قابل توجهی در بر خواهد داشت.

لزوم تربیت نسل جوانی مبتکر و خلاق
رئوفی ادامه ‌داد: نسل جوان باید مبتکر، خلاق و نوآور باشد و از کارهای کلیشه‌ای پرهیز کند، این اقدامات و خدمات به سودآوری و تجارت خاص نیاز دارد که اگر درست طراحی شود می‌تواند سودآوری خوبی را برای کارآفرین داشته باشد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: این دانشگاه قصد دارد برای سال آینده هر دانشجو یک فرد موفق کارآفرین در حوزه‌های مختلف باشد، قصد داریم برای سال ۹۸ کارآفرینانی در حوزه‌های گوناگون همچون قرآنی، هنری و ... داشته باشیم که با برگزاری استارتاپ‌ها می‌توان به این مهم دست یافت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی استارتاپ اسلامی استان مرکزی اراک تشیع فرهنگ شیعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: با توجه به آینده مس در دنیا و افزایش قیمت و مصرف این فلز، باید کار کنیم و با روش‌های جدید کار اکتشافات پیش برود و پیشنهاد ما این است کار با روش نیمه صنعتی نوین دنبال شود.

امیر حسن زاده امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در جهاد دانشگاهی استان کرمان با اشاره به اینکه مس، صنعت ملی است و ذخایر خوبی در این بخش داریم، افزود: توقع داریم در حوزه اکتشافات کار بیشتری صورت بگیرد و ذخایر شناسایی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: می‌توانیم با جوانان فعال شرکت ملی مس و استان کرمان به تولید یک میلیون تن کاتد برسیم که با کار تیمی، شدنی است و باید با همکاری دانشگاه، گمرک و مالیات این هدف محقق و خروجی در سفره مردم بیاید.

وی با بیان اینکه در استان کرمان برای افزایش تولید، حمایت کامل خواهیم داشت و درخواست داریم شرکت ملی مس در صنایع پایین دستی ورود کند، افزود: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه نیاز به افزایش سرمایه دارد تا با حضور دانش‌بنیان‌ها اتفاقات خوبی در صنایع پایین دستی بیفتد.

حسن زاده در بخش دیگری از سخنانش گفت: یکی از مشکلات کرمان، فارغ‌التحصیلان بیکار بود که با استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی، دانشگاه علمی کاربردی، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه فنی و حرفه‌ای و نیازسنجی رشته‌های صنایع، دوره‌های آموزش مهارتی را برگزار کردیم و بازخورد خوبی داشت.

وی با اشاره به فعال شدن کنسرسیوم اشتغال استان کرمان گفت: تاکنون برای اشتغال ۱۰ هزار نفر با صنایع تفاهم کرده تا دانشجویان را در رشته‌های مشخص که نیاز است، تربیت کند و ظرفیت‌های دانشگاهی استان با مس همکاری خواهند داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تشکر از اقدامات رئیس جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: به تیم اقتصادی در استان اعتقاد داریم و از کارگر جنوب استان تا شمال و شرکت‌های بزرگ در این تیم حضور دارند و باید کمک کنیم در دوره مسئولیتمان اثر خوبی به جا بگذاریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دکتر شهریاری: امروز تمام کفر در مقابل تمام اسلام ایستاده است
  • طالبان:حضور در «او.آی.سی» آغازی برای تعامل با جهان اسلام است
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین
  • سرلشکر سلامی: همه راه‌های نفوذ دشمنان باید بسته شود
  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین