Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@16:13:30 GMT

۲۰ خرداد، آخرین مهلت ثبت نام در حوزه علمیه

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۱۰۴۷

۲۰ خرداد، آخرین مهلت ثبت نام در حوزه علمیه

حجت الاسلام عبداللهی با اشاره به آغاز ثبت نام داوطلبان ورود به حوزه از ۱۹ اسفند ۹۸، گفت: داوطلبان ورود به مدارس علمیه برادران تا ۲۰ خرداد می توانند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام «احد عبداللهی»، امروز(25 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران از پذیرش طلبه به منااسبت سال تحصیلی جدید خبر داد و اظهار داشت: ثبت نام داوطلبان از 19 اسفند آغز شده و تا 20 خرداد ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر حوزه علمیه برادران لرستان با اشاره به فعالیت 13 مدرسه علمیه برادران در استان، ادامه داد: این مدارس بنا بر ظرفیت اعلام شده، آماده پذیرش طلبه جدیدالورود هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: علاقه مندان ورود به مدارس علمیه و تحصیل در این مراکز علمی می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به مدارس علمیه استان مراجعه و یا با مراجعه به سایت اینترنتی www.paziresh.ismc نسبت به مراحل و شرایط پذیرش آگاه شوند.

 

حجت الاسلام عبداللهی بیان داشت: مدارس علمیه برادران استان لرستان در مقاطع بلندمدت و سفیران هدایت در سال تحصیلی 1399-1400 طلبه می پذیرند.

 

وی یادآور شد: آزمون ورودی پذیرش حوزه علمیه برادران لرستان در اواخر تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد و پذیرفته شدگان در این آزمون در دیگر مراحل پذیرش همچون مصاحبه و دوره اختبار و تثبیت شرکت خواهند کرد.

پایان پیام/666

منبع: شبستان

کلیدواژه: پذیرش پذیرش حوزه علمیه پذیرش طلبه علمیه برادران مدارس علمیه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۱۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»

ایسنا/خراسان رضوی مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: مستند الکافی یک دوره فشرده از کافی‌شناسی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمسعود مرتضوی امشب، ۱۹ اردیبهشت‌ماه، در همایش بزرگداشت شیخ کلینی در مجتمع فرهنگی آفتاب ولایت اظهار کرد: ساخت مستند الکافی کار ارزشمندی است و توصیه مهم این است که با توجه به اینکه در دوره‌ای هستیم که محدودیت بسندگی فعالیت‌های علمی و پژوهشی در قالب کتاب اگرچه لازم است اما با توجه به حجم فضای مجازی و رسانه‌ها این بسندگی یک چالش و بحران به حساب می‌آید.

وی با اشاره به تغییر ذائقه و سلیقه جامعه اضافه کرد: امروز نسل‌ جوان و نوجوان ما بر اساس آمار منتشر شده اقبال کمتری به کتاب و کتابخوانی دارند، اما استقبال از فیلم، پادکست و فضای مجازی بالا است.

مرتضوی بیان کرد: تغییر سلایق برگرفته از یک پدیده خاص اجتماعی و سیاسی نیست بلکه به دلیل هزینه کرد دشمنان در تولید محتوای فضای رسانه‌ای است که منجر به تغییر سبک جامعه ایمانی ما شده است، لذا ما باید در این مسیر حرکت کنیم.

مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه مستند الکافی یک دوره فشرده از کافی‌شناسی است، خاطرنشان کرد: امروز نیازمند ۲ نهضت و فعالیت جهادی هستیم نهضت اول در حوزه‌های علمیه است که اندیشمندان و پژوهشگران مطالعات خود را نه تنها در حد پژوهش بلکه به سمت تولید محتوای رسانه‌ای سوق دهند.

وی گفت: نهضت دوم اینکه باید ذائقه مخاطب نسبت به حمایت از آثار رسانه‌ای و تولیدات مورد نیاز جامعه امروز تغییر کند؛ در این راستا باید هزینه مطالعاتی، زمانی و مالی گذاشته شود.

مرتضوی عنوان کرد: باید همه بخش‌های خصوصی و دولتی پای کار بیایند تا با همت متدینین و دغدغه‌مندان خروجی موسسات حوزوی و هنری تبدیل به مستندی مثل الکافی شود که این مستلزم هزینه‌های مالی و زمانی بوده است.

مدیر هیئت اندیشه‌ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان گفت: برای بزرگان نسل معاصر ما مستند و پرتره ساخته نشده، اما کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه داستان‌پردازی‌ها و فیلم‌هایی درباره شخصیت‌های تاریخی خود ساخته و تحریف تاریخی نیز در آن‌ها صورت گرفته است که می‌توان به ساخت سریالی در کشور مصر که موضوعی مورد بحثی نیز دارد، اشاره کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویری از بنر عجیب اعتراضی یک طلبه در استقبال از رئیسی
  • دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»
  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • شهید مطهری الگویی وارسته برای نسل امروزی است