Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@21:49:32 GMT

فراخوان سالانه حروف‌نگاری علی ولی‌الله منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۱۲۵۴۶

فراخوان سالانه حروف‌نگاری علی ولی‌الله منتشر شد

فراخوان اولین سالانه رقابتی آثار حروف‌نگاری «علی ولی‌الله» که به همت کانون هنر شیعی برگزار می‌شود، در آستانه دهه ولایت و عید سعید غدیر منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، کانون هنر شیعی در آستانه دهه ولایت و عید غدیر با هدف بهره‌مندی از ظرفیت بصری و ویژگی‌های تایپوگرافی و حروف‌نگاری در پرداخت هنری به موضوع امامت و ولایت امیرالمومنین علی(ع) از طراحان گرافیک و خوشنویسان کشور جهت طراحی عبارت «علی ولی‌الله» دعوت به عمل می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقه‌مندان می‌توانند با در نظر گرفتن شرایط زیر در این رویداد هنری شرکت کنند:

شرایط عمومی اثر:

ارائه و طراحی عبارت «علی ولی‌الله» با ترکیبی بدیع و با توجه به کاربردهای مختلف نوشتار در زندگی امروز.

آثار می‌تواند به صورت تک رنگ و یا رنگی اجرا شود.

شرکت‌کننده باید مالک مادی و معنوی اثر باشد و مسئولیت اصالت اثر و رعایت قوانین کپی‌رایت به عهده ارسال کننده است.

آثار ارسالی نباید قبلاً در هیچ جشنواره و مسابقه‌ای شرکت داده شده باشند.

آثار ارائه شده باید تایپوگرافی بوده و در صورت استفاده از تصویر، باید وجه غلبه حروف بر تصویر نمایان باشد.

محدودیتی در تعداد آثار ارسالی وجود ندارد.

آثار باید در فرمت jpg و مود رنگی RGB با کیفیت 300 dpi ارسال شود و اندازه ضلع بزرگ اثر بیشتر از 70 و کمتر از 50 نباشد.

تصمیم‌گیری در مورد مسائل پیش‌بینی نشده بر عهده دبیرخانه بوده و متعاقباً به اطلاع شرکت‌کنندگان خواهد رسید.

کانون هنر شیعی حق انتشار و بهره برداری از آثار ارسالی در فعالیت‌های نمایشگاهی، فضای مجازی و نشر و اکران شهری و غیره را با ذکر نام صاحب اثر دارد.

روش ارسال آثار:

آثار ارسالی به صورت فایل با پسوند JPG و مد رنگ RGB از طریق ایمیل (shiaarts.f@gmail.com)، به دبیرخانه ارسال شود.

برای نام‌گذاری فایل آثار، نام و نام‌خانوادگی درج شود. مثال: (Ali_alavi)

ارسال مشخصات زیر همراه با آثار الزامی است:

نام و نام خانوادگی / ‏‬ شماره موبایل / ‏‬ شماره تلفن ثابت / ‏‬ آدرس پستی به همراه کد پستی / ‏‬ تعداد اثر ارسال شده

نکته مهم:

تمامی اخبار و نتایج انتخاب و داوری از طریق سایت کانون www.shiaarts.ir و صفحه اینستاگرام به نشانی shiaarts اعلام می‌شود.

به دلیل ارتباط دبیرخانه کانون با شرکت‌کنندگان از طریق فضای مجازی یا ارسال پیامک، به شماره‌ی تلفن همراه هنرمند نیاز است. شرکت‌کنندگان می‌توانند پرسش‌های خود را از طریق مکاتبه با آی‌دی (s_m_hosayni) در پیام‌رسان‌های تلگرام یا ایتا مطرح کنند.

دبیر هنری: سیدمهدی حسینی الهاشمی

دبیر اجرایی: سیدمحسن حسینی

تمامی آثار رسیده به دبیرخانه توسط شورای هنری کانون هنر شیعی متشکل از اساتید گرافیک و خوشنویسی با نظارت مسعود نجابتی قضاوت خواهد شد.

جوایز:

به سه نفر طراح برگزیده به طور یکسان و بدون اولویت جوایزی به شرح زیر تقدیم خواهد شد:

قاب فرش متبرک حرم حضرت سید الشهدا (ع) + لوح افتخار + 30 میلیون ریال وجه نقد.

تقویم برگزاری:

آخرین مهلت ارسال آثار یکشنبه دوازدهم مرداد ماه 1399 (بدون تمدید)

داوری و انتخاب آثار دوشنبه سیزدهم مرداد ماه 1399

اعلام برگزیدگان در شب عید غدیر خم

اهدای جوایز برگزیدگان به‌منظور رعایت شرایط و قوانین بهداشتی، به‌صورت غیرحضوری و طی هماهنگی با هنرمندان به نشانی پستی‌شان ارسال خواهد شد.

مشارکت سه مجموعه فرهنگی در برگزاری نمایشگاه مد و لباس عاشورایی/ مزون‌های متخلف پلمب می‌شوند

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط گرافیک امام علی (ع)| حضرت علی (ع) غدیر خم | عید غدیر خم هنرهای تجسمی بیشتر بخوانید... مشارکت سه مجموعه فرهنگی در برگزاری نمایشگاه مد و لباس عاشورایی/ مزون‌های متخلف پلمب می‌شوند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گرافیک امام علی ع حضرت علی ع غدیر خم عید غدیر خم هنرهای تجسمی گرافیک امام علی ع عید غدیر خم هنرهای تجسمی علی ولی الله آثار ارسالی عید غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۱۲۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب میریام؛ خاطرات سیده رباب صدر منتشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب میریام؛ خاطرات خانم سیده رباب صدر منتشر شد.

میریام روایت خود گفته رباب صدر از ۶۰ سال تلاش مستمر و بین‌المللی برای ارتقای سطح زندگی دختران و زنان و مردمان لبنان است. او خود و زندگی‌اش را وقف مسیری کرد که سنگ بنای آن را برادرش سید موسی صدر، گذاشت.

سیده رباب صدر فرزند آیت الله سید صدرالدین صدر از علمای برجسته و از مراجع تقلید ثلاث و خواهر امام موسی صدر رهبر شیعیان لبنان در سال ۱۳۲۳ در قم متولد شد. خاندان صدر از خاندان‌های علمی معروف ایران، عراق و لبنان در دو قرن اخیر می‌باشند. پدربزرگ مادری وی عالم مبارز، آیت الله حاج آقا حسین طباطبایی قمی بود که به دلیل اعتراض به سیاستهای ضد اسلامی رضاشاه به عتبات عالیات تبعید شد. در سال ۱۹۶۲ بنا به اصرار برادرش امام سید موسی صدر به لبنان رفت و مدتی بعد با سید حسین شرف‌الدین نوه آیت‌الله سید عبدالحسین شرف‌الدین رهبر فقید شیعیان لبنان ازدواج کرد و در همان جا اقامت گزید.

حضور در بیت آیت الله صدر و پس از آن در کنار برادرش امام موسی صدر و درک فیض از محضر آن بزرگوار برای وی علاوه بر فراگیری نکات بسیار اخلاقی، آشنایی با روش‌های مدیریتی و شیوه تعامل با مردم را نیز به همراه داشت. جامعه لبنان در آن سال‌ها اوضاع مخصوصی را تجربه می‌کرد، این اوضاع موجب شد که با دردهای مردم و به خصوص با تبعیض‌هایی که علیه شیعیان اجرا می‌شد آشنا شده مصائب آن را لمس کند. مجموعه این مسائل ایشان را به پذیرش مسولیت‌هایی در تشکیلات و مؤسسات امام موسی صدر متقاعد نمود.

سیده رباب صدر فعالیت‌های اجتماعی خود را بنا به دستور امام موسی صدر برای مشارکت در ایجاد شاخه زنان مؤسسات آغاز کرد و بعد از آن مدیریت «بیت الفتاة» را نیز به عهده گرفت. بیت الفتاة مدرسه‌ای بود برای آماده ساختن زنان به منظور وارد شدن آنان به عرصه‌های اجتماعی. در لبنان، شیعه مظلوم بود. آن قدر مظلوم که یتیم‌های شأن پناه نداشتند. مهدکودک راه انداختند و مدرسه‌ی پرستاری و سرپرستی از دختران یتیم و دختران دارای وضعیت ویژه‌ی اجتماعی را برعهده گرفتند.

پس از ربودن امام موسی صدر در ۳۱ اوت ۱۹۷۸ مطابق با ۹ شهریور ۱۳۵۷ توسط رژِیم معمر قذافی مسؤلیت اداره مؤسسات امام صدر عملاً بر دوش ایشان قرار گرفت و در پی تحقق اهداف امام صدر به ارائه خدمات اجتماعی و احداث مراکزی در جنوب لبنان و بیروت همت گماشت. چنانکه دارالایتام حضرت زهرا (س) و مدرسه پرستاری را نیز تأسیس کرد. این مراکز تازه تأسیس در زمینه‌های آموزشی، اجتماعی، بهداشتی فعالیت می‌کنند و زیر نظر مؤسسات امام موسی صدر اداره می‌شوند. مؤسسات امام موسی صدر جمعیتی غیر دولتی است که برای تحقق عدالت و جامعه‌ای خالی از جهل و فقر و بیماری می‌کوشد. سیده رباب صدر همچنین ریاست هیئت مدیره «مرکز مطالعاتی و پژوهشی امام موسی صدر» (مرکز الامام الصدر للأبحاث و الدراسات) را به عهده دارد. این مرکز مسؤول جمع‌آوری کلیه اسناد، سخنرانی‌ها، مقالات، عکس و… درباره امام صدر و دیگر علما و فقها می‌باشد وی می‌کوشد این اسناد را در اختیار پژوهشگران قرار دهد. این مؤسسه با فعالیت‌های فکری و ابداعی تلاش دارد بر اهمیت کارهای فرهنگی در توسعه روابط انسانی و ملت‌ها تأکید کند. علاوه بر آن این مرکز کنفرانسی سالانه با عنوان «کلمه سواء» با عناوین کنفرانس‌های مختلف از جمله هویت فرهنگی (نوامبر ۱۹۹۹)، جامعه مقاوم (نوامبر ۲۰۰۳)، ابعاد انسانی و ملی و حقوقی مسئله ربودن امام موسی صدر (دسامبر ۲۰۰۳) و… را برگزار کرده است.

این کتاب علاوه بر روایت همراهی و همکاری سیده رباب صدر با برادرش امام سید موسی صدر، مروری بر بیش از نیم قرن تجربه زیسته او در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی است.

میریام سیمای زنی است که با اتکا به اندیشه و عمل یک روحانی نوگرا، با وجود انواع مشکلات و موانع در گوشه‌ای از خاورمیانه که بحران و ناپایداری سکه رایج آن است، از هیچ تلاشی برای آموزش، سلامت و توانمندسازی و ارتقای سطح زندگی دختران و زنان فروگذار نکرد.

این کتاب محصول ده‌ها ساعت مصاحبه حمید قزوینی، کارشناس تاریخ شفاهی، با سیده رباب صدر است.

کد خبر 6099275 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد
  • فراخوان جوایز «ایسفا» منتشر شد
  • معرفی چند اثر خواندنی که در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود/ از «نامه‌ای به آسمان» تا «تاکسی‌سواری»
  • آغاز نمایشگاه کانون عکاسی شفق/ «شکل‌پذیری» به آرتیبیشن رسید
  • انتشار فراخوان ششمین جشنواره نقالان علوی
  • عرضه کتاب حاشیه‌نگاری‌ از دیدارهای رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب میریام؛ خاطرات سیده رباب صدر منتشر شد
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست